Συχνές ερωτήσεις

1. Υπάρχει μια ελάχιστη περίοδος ενοικίασης:fitness-rent-faq1

Ναι, η ελάχιστη περίοδος είναι συνήθως 4 μήνες

2. Ποια είναι τα έξοδα αποστολής;

Η χρέωση αποστολής  είναι 56,00 ευρώ.

3. Ποια είναι τα έξοδα παραλαβής;

Η χρέωση παραλαβής είναι δωρεάν.

4. Πώς μπορώ να πληρώσω;

Όταν η κράτηση σας επιβεβαιωθεί, θα σας ζητηθεί Paypal, πιστωτική κάρτα, τραπεζική κατάθεση ή αντικαταβολή. Η επιλογή είναι δική σας.

5. Τι γίνεται με τη φροντίδα του εξοπλισμού;

Τα όργανα γυμναστικής που μισθώνουμε είναι σε άψογη κατάσταση, αλλά όλα τα μέτρα για να κρατηθούν λειτουργικά και χωρίς να βλάβες είναι  ευθύνη του μισθωτή. Για περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να ανατρέξετε στους όρους μίσθωσης.

6. Τι θα συμβεί αν το μηχάνημα δεν πάει καλά;

Τυχόν βλάβες / ελαττώματα πρέπει να αναφέρονται  στην Fitness Rent το συντομότερο δυνατόν και ένας μηχανικός θα σπεύσει να διορθώσει τυχόν προβλήματα. Εάν είναι απαραίτητο, θα αντικαταστήσει το μηχάνημα. Η Fitness Rent διατηρεί το δικαίωμα να χρεώνει για τις ζημίες / θραύσης που προκαλoύνται από έλλειψη φροντίδας ή κατάχρησης.

7.Σε ποιές περιοχές στην Ελλάδα μπορώ να ενοικιάσω;

Προς το παρόν οι περιοχές ενοικίασης αφορούν τον Νομό Αττικής.

 

8. Πόσο χώρο θα χρειαστώ;fitness-rent-faq2

Οι διάδρομοι καταλαμβάνουν το μεγαλύτερο χώρο, και θα πρέπει να έχχετε  περίπου 80 εκατοστά x 200 εκατοστά. Θα χρειαστείτε επίσης ένα δίκτυο παροχής ρεύματος κοντά στα περισσότερα μηχανήματα.

9. Τι εκπτώσεις είναι διαθέσιμες;

Υπάρχουν συχνά εκπτώσεις και ειδικές προσφορές που είναι διαθέσιμες για τα εγγεγραμμένα μέλη μας. Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα.

10. Αν μου αρέσει ο εξοπλισμός μπορώ να τον κρατήσω;

Φυσικά, με την Fitness Rent μπορείτε να αγοράσετε καινούργιο ή μεταχειρισμένο εξοπλισμό. Αν έχετε συνάψει συμφωνία ενοικίασης και  αποφασίσετε να αγοράσετε, τότε μπορούμε να σας προσφέρουμε έκπτωση  έναντι του συνολικού κόστους του οργάνου που έχετε επιλέξει πλην φυσικά το κόστος ενοικίασης. (Υπόκειται στους όρους και προϋποθέσεις).

11. Τι γίνεται αν δεν έχω ασκηθεί για αρκετό καιρό;

Σας συνιστούμε, αν είστε νέοι στην άσκηση να επικοινωνήσετε με τον γιατρό σας και να πάρετε κάποιες συμβουλές για το είδος του οργάνου που θα ήταν πιο κατάλληλο για σας, πάρτε τα στοιχεία μας μαζί στο γιατρό σας και συζητήστε τις επιλογές.

Με την εγγύηση της

logopower

 

 

 

 

   Τηλ.: 215 5504 183

service-diadromoi-elleiptika-podilata